G-sport Vlaanderen

G-sport Vlaanderen supportert voor sporters met een handicap!

G-sporters zijn sporters met een handicap die dagelijks vol overgave sporten en bewegen…maar vinden ze wel voldoende de juiste weg naar een gepaste sport? Kennen clubs en G-sporters de kanalen waar ze de juiste sportmaterialen of specifieke ondersteuning kunnen vinden? Daar maakt G-sport Vlaanderen werk van. Met veel plezier!

G-sport Vlaanderen is hét kenniscentrum en aanspreekpunt voor iedereen die bezig is met of interesse heeft in G-sport. Ons doel? Meer personen met een handicap aan het sporten en bewegen krijgen en hen puur sportplezier bezorgen. Want bij G-sport Vlaanderen supporteren we voor iedereen, welke handicap je ook hebt: een verstandelijk of fysieke handicap, een psychische kwetsbaarheid, slechtziend of slechthorend,… Iedereen aan het sporten, daar gaat het om!

G-sport Vlaanderen vzw werkt samen met iedereen die G-sport letterlijk en figuurlijk een duwtje in de rug wil geven. Ook met het bedrijfsleven. Via de campagne ‘Supporters voor G-sporters’ geeft G-sport Vlaanderen de kans aan ondernemers en captains of industry om actief een engagement op te nemen ten aanzien van G-sport. Zo rekent ‘Supporters voor G-sporters’ op het enthousiasme van bedrijven. Bedrijven die streven naar een gezonde balans tussen economie én de samenleving. Bedrijven die durven kiezen voor goed burgerschap. En geef toe wat is er leuker dan personen met een handicap te kunnen laten genieten van sport en beweging? Meer weten en ook supporter worden van G-sport? Neem dan een kijkje op www.supportersvoorgsporters.be of www.gsportvlaanderen.be.