G-Sport

Antwerpen

Sport brengt mensen samen.

Samen supporteren voor G-sport

‘Supporters voor G-sporters’ is de beweging van G-sport Vlaanderen die G-sport voor eens en voor altijd op de kaart zet. Het is een campagne, een community én een foundation die mooi in elkaar passen.

Als campagne doorbreekt ‘Supporters voor G-sporters’ het taboe rond G-sport én zet het sterk in op sensibilisering. Want G-sporters zijn 100% sporters net zoals jij en ik..

‘Supporters voor G-sporters’ streeft samen met een community van supporters en ambassadeurs naar één doel: sporters met een handicap zich thuis laten voelen in hun sportclub, instelling, school of vereniging. We gaan op zoek naar 50.000 supporters en jij hoort daar zeker bij!

‘Supporters voor G-sporters’ is een foundation. Samen met bedrijven nemen we een maatschappelijk engagement op en verzamelen we financiële middelen voor G-sport. Middelen die we gebruiken om G-sporters te voorzien van aangepaste sportmaterialen.

Omdat Business & Bikes gelooft dat sport mensen verbindt en versterkt, hebben we beslist om dit jaar G-Sport Vlaanderen te steunen. Zo zetten we hen uit de wind en geven we de ploeg een mooie voorzet naar een betere toekomst.